​Rensning af tæpper

for private og erhverv

Trænger tæpperne i boligen eller virksomheden til at blive renset, står vi klar med vores mangeårige ekspertise. Hos GladRens tilbyder vi grundig og professionel rensning af tæpper for private og erhverv i blandt andet Birkerød, Farum, Holte og andre omkringliggende områder.

Vi kan både tilbyde:

  • Rensning af ægte tæpper
  • Rensning af løse tæpper
  • Rensning af væg til væg tæpper

Vi kommer gerne til dig og foretager tæpperensning

Vi tilbyder at komme hjem til dig for at rense større tæpper. På den måde slipper du for besværet med at få transporteret tæpperne hen til vores renseri.

Er der tale om mindre tæpper, som trænger til at blive renset, er du også velkommen til at komme forbi vores renseri med tæpperne, så vi kan rense dem.

Hvad koster rensning af tæpper?

Vores priser på tæpperens varierer; alt afhængigt af, hvor store dine tæpper er, hvor mange tæpper der skal renses, og hvilken slags tæpper der er tale om. Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtig pris på rensning af tæpper - fra kr. 235,- per m2.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tæpperens

Kunne du tænke dig en konkret pris på rensning af tæpper, skal du endelig kontakte os. Fortæl os om opgaven så vi ved, hvor mange tæpper der skal renses, hvor store de er, og hvilken slags tæpper det er. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din tæpperens.

Der aftaler vi også, om vi skal komme til dig for at rense tæpperne, eller om du kommer med tæpperne til os. Vi kan kontaktes på telefon 4581 4805 eller 4021 9991.​​

Nyheder

Fra Glad Rens

​Besøg også gerne vores Facebook-side :-) hvor du er velkommen til at kigge med, like og kommentere!

www.facebook.com/gladrensdk/

Julens åbningstider:

23.12.: 9-14

24.-26.12.: Lukket 

Mellem jul og nytår: Åbent :-) 

30.12.: 9-14

Velkommen i forretningen!

Du kan betale med Dankort

- men vi tager pt. ikke imod Mobile Pay


Glad Rens - Hovedgaden 47, 3460 Birkerød - Tlf.:  ​4581 4805  / 4021 999​1 -  Mail: info@glad-rens.dk - CVR: 41515546

​Siderne vedligeholdes af Torben fra pihler.dk​